Karrige zyre me rrota, me krahë, strukturë plastike, tapiceri tekstili, blu, 55x49xH77.5-89 cm

Krahasoni

8,800 Lekë

Karrige zyre me rrota, me krahë, strukturë plastike, tapiceri tekstili, blu, 55x49xH77.5-89 cm 29044-M

PERSHKRIMI :

Koleksioni i karrigeve me rrota SMART FURNITURE ofron thjeshtësi dhe ngjyra.
Këto karrige janë të dizenjuara me karakterisika të reja për të rritur produktivitetin tuaj. Lartësia e rregjistrueshme dhe bazamenti me pesë rrota e bëjnë këtë karrige të pa krahasueshme. Koleksioni i karrigeve SMART FURNITURE është zgjedhja më e mirë për komoditet në hapësirën tuaj.

  • Nevojitet montim: Po
  • Gjerësia: 55 cm
  • Lartësia: 77.5-89 cm
  • Materiali i strukturës: Strukturë plastike
  • Materiali veshës: Tapiceri tekstili
  • Ngjyra: Blu
  • Thellësia: 49 cm

SHOPPING CART

close