-41%

Tripod 5208 Me Bluetooth Per Telefon Dhe Kamer

Krahasoni

1,000 Lekë 1,700 Lekë

Tripod 5208 Me Bluetooth Per Telefon Dhe Kamer

PERSHKRIMI :

✅Tripod universal portativ dhe i palosshem per kamere DSRL profesionale , SRL per fotografik dhe video.
✅Modeli: 5208
✅ Kokë tredimensionale
✅Këndi i kokës në lëvizje: 360 gradë
✅Pjerrësia (poshtë): 90 gradë
✅Pjerrësia (lart): 65 gradë
✅Materiali: ABS Kombinuar alumini dhe plastika me cilësi të lartë
✅Ngarkesa maksimale: 1.5 kg
✅Diametri maksimal i këmbës: rreth 18 mm
✅Lartësia e ruajtjes së trekëmbëshit: 43 cm
✅ Lartësia minimale: 43 cm
✅ Lartësia maksimale: 125 cm

SHOPPING CART

close