Stilues flokesh

Krahasoni

900 Lekë

Stilues flokesh

PERSHKRIMI :

Me kete band ju do mund te keni floke me onde te pademtuara nga nxehtesia e pajisjeve per floke.
Per te pasur nje rezultat sa me te mire duhet t’i keni floket gjysem thare e ti thani pasi te keni vendosur band-in.
Me pas vendoseni kapsen qe keni brenda paketimit, ne mes te kokes ne pjesen e siperme te saj.
Filloni te rrotulloni perrreth band-in , nga njera ane dhe me pas ne anen tjeter
Lidheni me lidhesen e flokeve qe po ashtu e gjeni brenda paketimit.
Flini gjume me to, dhe wuolah do te keni ondet perfekte, pa mundim dhe pa demtime te flokeve.

SKU: 37577379 Category:

SHOPPING CART

close