Termometer Dixhital Infared 2 ne 1

Krahasoni

4,500 Lekë

Termometer  Dixhital Infared  2 ne 1 – St

PERSHKRIMI :

Termometer Dixhital per Matjen e shpejtë te temperaturës me një buton

Projektuar për të gjitha moshat

Rruan deri në 35 lexime të temperaturës ,mbylljes automatike për kursimin e energjisë

Matje infra të kuqe me saktësi të lartë, algoritëm inteligjent, alarm zanor për temperaturë të tepërt, ethe

Ky termometër mat temperaturën e trupit

Me ekran LCD të madh dhe të qartë, ju lejon të lexoni lehtësisht ditën dhe natën

SKU: 58448629 Category: Tag:

SHOPPING CART

close