Hapese Vere Me Presjon

Krahasoni

1,500 Lekë

Hapese Vere Me Presjon-SH

PERSHKRIMI;

Mos e përdorni këtë hapës vere me tapa plastike.

Nëse nuk mund ta nxirrni tapën e vakumit të verës nga shishja, ju lutemi tundeni tapën nga njëra anë në tjetrën derisa të hyjë pak ajër në shishe, atëherë ajo do të dalë lehtësisht me pika.

Bërë nga materiali ABS/alumini me cilësi të lartë, cilësi ushqimore dhe rezistencë ndaj korrozionit me sipërfaqe të trajtuar me gjilpërë teflon për hapësin e verës.

Karakteristikat:

Materiali: ABS, çelik inox
Lloji i hapësit të shisheve: lloji i presionit të ajrit, lloji i pinit, lloji i presionit të vakumit
Madhësia: 7.7INX2IN
Paketa e përfshirë:

1 x hapëse pompe ajri të shisheve të verës.

1 x prerëse folie.

1 x tapë me vakum.

1 x Derdhues ajrosës.

 

SHOPPING CART

close