Furce pastruese

Krahasoni

2,800 Lekë

Furce pastruese me 3 koka

🔸Lani dhe pastroni smërçin apo papastërtitë e forta në tualet.
🔸Për të hequr sa më mirë njollat ​​e forta, përdoreni me detergjent.
🔸Pastruesi elektrik i rrotullimit ka një fuqi maksimale rrotulluese prej 300 RPM.
🔸Kjo furçë elektrike punon me karikim që e përdorni lehtësisht kudo në tualet apo sipërfaqe të ndryshme.
🔸Vjen me 3 furça të ndryshme me fije të forta najloni.

 

SKU: 41312642 Category: Tag:

SHOPPING CART

close