pajisje levizese per elektroshtepiake

Krahasoni

2,400 Lekë

pajisje levizese per elektroshtepiake

PERSHKRIMI:

Mbajne ngarkesa te renda, bejne levizjen fleksibel, universale per modelin qe kane, nuk bejne zhurme dhe as nuk dridhen.

Permbajnë 24 rrota per te pasur nje kontakt sa me shume sipërfaqe kontakti per te siguruar qendrueshmerine e lavatriçes.
Mund te perdoren per lavatriçe, frigorifer, pjatalarese, tharese rrobash, divan apo mobilje të tjera te renda.
Panelet zgjaten 25 cm duke iu pershtatur sa me mire paisjeve elektroshtepiake.
E pershtatshme edhe per bizneset si psh: dyqane me elektroshtepiake, markete,etj.

Materiali: zink + inoks
Gjatesia: 46 – 71 cm
Gjatesia: 5 cm
Lartesia: 4 cm
Ngjyra: gri + e zeze
Sasia brenda paketimit: 2 panele

SKU: 58531578 Category:

SHOPPING CART

close