Kitare per femije me Frozen

Krahasoni

1,500 Lekë

Kitare per femije me Frozen

Lodra keshillohet te perdoret nga femije mbi 3 vjeç.
Kitara eshte loder edukative, perveç argetimit mesohet me tingullin dhe menyra sesi luhet.
Femija mund te filloje te mesoje te ushtroje kitaren me ndihemen e prinderve.
Me personazhet vizatimore te Frozen, qe e ben akoma me te dashur si loder.

Material plastik I cilesise se larte, ngjyre blu.

SKU: 44227424 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close