Drita Dekorative Perde Me Elemente Festive

Krahasoni

1,800 Lekë

Drita Dekorative Perde Me Elemente Festive-FI

PERSHKRIMI:

Dritat jane ne formen e drerit, ziles, pemes se Krishtlindjes dhe yjeve te vogla ndriçuese.
Perdoren per te zbukuruar kryesisht dritaret, por mund te perdoren edhe per zbukurime te pemes, oborrit, gardhit, tendes, etj.
Ngjyre e verdhe e ngrohte.
Rezistente ndaj ujit.
Tensioni:220 V

SHOPPING CART

close