Sexholino Per Femije Me 3 Nivele

Krahasoni

10,000 Lekë

Sexholino Per Femije Me 3 Nivele

PERSHKRIMI :

Safety car seat
Mbushje teper cilesore me dopjo shtrese
Perdorimi 0- 36 kg deri ne 12 vjec
Rripa sigurimi teper te bollshem dhe me disa nivele sigurie

SKU: 81934555 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close