Stol për femije kundra rreshqitjes

Krahasoni

1,500 Lekë

Stol për femije kundra rreshqitjes

PERSHKRIMI :

Stol per femije, ideal per tu ulur, me shkalle per ti ndihmuar ate per te arritur zonat e veshtira dhe te larta per ta siç eshte WC, krevati, etj.
Material prej plastike, ne ngjyra te ndryshme.
Ngjyra: roze
Permasat: 30x32x27cm

SKU: 77199252 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close