Kalë lëkundës për vogëlushët 1-5 vjeç

Krahasoni

6,000 Lekë

Kalë lëkundës për vogëlushët 1-5 vjeç TY

PERSHKRIMI :

Lëviz gojën, tund bishtin, luan tinguj imitues dhe bën muzikë
Konstruksion i fortë për një lëvizje lëkundëse të qetë përpara dhe prapa.
Kornizë e fortë metalike për të mbajtur strukturën në formë, me një ndenjëse të madhe për rehati Frerë dhe timon për t’u mbajtur.
I butë dhe e lëmuar në prekje
Kapaciteti i peshës: 45 kg
Certifikatat: EN71-1.2.3 dhe EN62115

Gjerësia: 33 cm
Lartësia: 62 cm
Thellësia: 74 cm

SKU: 94519216 Category: Tag:

SHOPPING CART

close