Spray Debore Sintetik

Krahasoni
Availability:

Out of stock

450 Lekë

Out of stock

Spray Debore Sintetik

PERSHKRIMI :

Ky spërkatës bore mund të përdoret në shumë lloje të ndryshme festimesh, si p.sh. spërkatës për Krishtlindje, bore, festa etj.

Spërkatje të vazhdueshme dhe pa dëmtim të lëkurës, pa pluhur në rroba.

SHOPPING CART

close