Varkë me fryerje, PVC, e kuqe, 188×98 cm 110442

4,500 Lekë

Varkë me fryerje, PVC, e kuqe, 188×98 cm

PERSHKRIMI:

Shtojinni diteve tuaja te pushimeve prane detit, kenaqesine e te lundruarit me varkat e lehta qe fryhen. Shijoni freskine sa me prane siperfaqes su ujit si dhe sodisni apo peshkoni nga ky produkt mjaft praktik ne transport si dhe ne perdorim. E pershtateshme per 2+1 persona , prodhuar nga material plastik shume reziztent per ta bere jetegjate ne perdorim.

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : E kuqe
Varke me fryerje PVC e kuqe 1 Varke me fryerje PVC e kuqe 2

SHOPPING CART

close