Patina me 4 rrota, Nr 31-34, blu 53904

2,490 Lekë

Patina me 4 rrota, Nr 31-34, blu 53904

PERSHKRIMI:

Keto patina janë projektuar me regjistrues madhesie për tu rregulluar lehtësisht dhe përshtatur kembës së përdoruesit, frena të ndjeshme dhe rrota prej plastike me veti të lartë kundër rreshqitjes.

Të sofistikuara dhe praktike për të shtuar sigurinë tuaj në të njëjtën kohë, elegante dhe të lehta, keto patina do tju bëjnë të ndjeheni të lirë gjatë ecjes në rruge.

  • Numri i rrotave : 4
  • Masa : 31-34

 

Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close