MODULA DECKS

PERSHKRIMI:

MODULA, seria e re e platformave modulare, të cilat kombinojnë forcën, qëndrueshmërinë dhe lehtësinë.

▪️Kapaciteti i lartë i ngarkimit (750 kg / m2), i kombinuar me gamën e gjerë të produkteve dhe aksesorëve, e bëjnë MODULA zgjedhjen ideale për skenat për orkestra,banda , skena teatrore dhe konferenca.

▪️Profili i veçantë i aluminit lejon serinë MODULA një shkathtësi të gjerë përdorimi.

Gjerësia: 2000 mm

Thellësia: 1000 mm

Lartësia: 90 mm

Pesha: 32 Kg

Kapaciteti: 750 Kg / m2 sipas DIN 15921

Ngjyrat: Struktura: gri e çelët

Pjesa e sipërme e sipërme: dru kafe me model gjashtëkëndor

 

SHOPPING CART

close