Leckë mikrofibër me bisht të gjatë për pastrim

1,200 Lekë

Leckë mikrofibër me bisht të gjatë për pastrim FI

PERSHKRIMI :

Zgjedhja ideale për çdo amvisë!

✔Specifika e kësaj lecke është fakti që ka mekanizëm që vetështrydhet, nuk do jete e nevojshme të prekni ujin.
✔Koka rrotulluese 360° bën të lehtë pastrimin e më shumë qosheve apo çdo cep që vështirë t’i arrini.
✔Lecka është mikrofibër, e cila thith lehtësisht pluhurin, papastërtitë, qimet e kafshëve shtëpiake, pluhurin dhe njollat ​​në dyshemenë tuaj.
✔Lecka është e lehtë dhe kompakte.
✔Lëshuesi i përdredhur i bërë nga aliazh alumini dhe është i testuar të jetë i fortë dhe i qëndrueshëm.
✔Material: mikrofiber
✔Ngjyra: portokalli + e bardhë
✔Gjatesia e bishtit: 130 cm
✔Dimensionet: 33 x 10 cm

SKU: 12143417 Category: Tag:

SHOPPING CART

close