Kabello 8-fijshe digital audio CMD08

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Kabllo 8-fijshe digital audio CMD08

PERSHKRIMI:

Sistemet e mëdha dixhitale audio janë bërë nga pajisje të teknologjisë së lartë që kërkojnë përdorimin e lidhjeve të shumëfishta.

Kablloja e re dixhitale audio multipair e PROEL është në përputhje me standardet AES / EBU.

Kapaciteti i ulët i çifteve të përçuesve të izoluar dhe individualisht të përdredhur, si dhe rezistenca e plotë e Ohmit 110, eliminojnë vonimin e sinjalit dhe jepni një transmetim  pa gabime.

Kablli është i përshtatshëm për të gjitha aplikacionet që kërkojnë instalime elektrike në distancë të gjatë (gjatësia maksimale pa prishje të performancës: 130 mts).

Secila palë është e izoluar individualisht me mburojë me fletë metalike prej alumini dhe veshje PVC, dhe e percaktuar me numër në të dyja anët.

Izolimi i përcjellësit është me të bardhë / blu XLPE.

Paketimi: paketim me porosi

SHOPPING CART

close