Cader Shiu E Vogel Rezistente Ndaj Eres

1,386 Lekë

Cader Shiu E Vogel Rezistente Ndaj Eres P-B

PERSHKRIMI :

Cader Shiu E Vogel

Rezistente Ndaj Eres

Kompakt, e lehtë, automatike, e fortë dhe e lëvizshme

 

SKU: 81595868 Category: Tag:

SHOPPING CART

close