Biçikletë, Max, East Cost, 20″, e kuqe 50523

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

33,586 Lekë

Biçikletë, Max, East Cost, 20″, e kuqe 50523

PERSHKRIMI:

Ajo ka të gjitha tiparet e bicikletave më të mëdha, kështu që femija juaj mund të fillojnë të ushtrojë stilet e lira, edhe nëse nuk është mjaft i gatshëm për një biçikletë me të madhe. Kjo biçikletë 20″” ka nje timon te drejte, trup çeliku të qëndrueshm sistem trasmisioni me 6 shpejtësi i cili ofron nje trasmision të shpejte dhe të saktë.. Ajo gjithashtu ka një ndenjesë për rehati optimale, madje edhe gjatë rrugeve të gjata. Telat e disjeve, trupi, timoni prej çeliku dhe rrotat ofrojnë shume stabilitet gjatë ecjes ne rruge.Kjo biçiklete ka nje sistem frenimi linear me peshe 13.5 kg dhe pedale plastike.

  • Struktura : Celik
  • Rrota : 20″
  • Pedalet : Plastike
  • Pesha : 13.5 Kg
  • Numri i marsheve : me një shpejtësi
SKU: 58263686 Category: Tags: , , , , , , , ,

SHOPPING CART

close