Altoparlant varg linjash me 2 drejtime EVENT-26A

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Altoparlant varg linjash me 2 drejtime EVENT-26A

PERSHKRIMI:

EVENT-26A është simetrik.

Një sistem varg linjassh me dy drejtime , ultra-kompakte.

Projektuar nga inxhinierët e DAS për të dhënë një performancë mahnitëse dhe përdorim të jashtëzakonshëm.

Dizajni elegant i kabinetit të polipropilenit ofron një sistem  të lëvizshëm dhe të denjë për rrugë.

EVENT-26A kombinon dy shndërrues 6.5 ″ dhe një drejtues të vetëm kompresimi M-60 në një kabinet polimer të thyer, por edhe të lehtë.

Konfigurimi simetrik në formën “V” të këmbyesve  siguron 100º të qëndrueshme të mbulimit horizontal deri në 200 Hz.

Drejtuesi i kompresimit M-60 bashkohet me një model të përparuar të udhëzuesit të valëve që siguron kontroll të shpërndarjes vertikale, si dhe bashkim të saktë midis njësive kur përdoret në vargje vertikale.

Mundësuar nga një përforcues me dy kanale të Klasës D që siguron 800 Wpeak, paneli i pasëm i amp-së përfshin lidhje cilësore Neutrik® XLR dhe powerCON.

Ndërfaqja DAScontrolTM bën zgjedhjen e paravendosur për numrin e njësive në grup si të shpejtë dhe të thjeshtë.

Një DSP në bord që përmban një procesor 24-bit të nivelit të lartë merret me funksionet X-over, EQ, vonesë dhe kufizuese.

Teknologjia e fuqishme e filtrimit FIR e përfshirë në EVENT-26A ofron përgjigje të vazhdueshme të fazës që përkthehet në tingull transparent dhe qartësi të jashtëzakonshme, duke përmirësuar degjimin.

Vendosja e efektshme e vargjeve EVENT-26A është e mundur falë sistemit inovator të manipulimit FSSTM (Fast Set Splay) i zhvilluar për të lejuar zgjedhjen e këndit ndërsa vendosen në kukulla.

Pajisja  prej çeliku inox lejon vargje  deri në 16 njësi në 1º hapa nga 0º në 10º.

Përforcimi me frekuencë të ulët për EVENT-26A sigurohet nga nën-vuoferi i tij shoqërues i lëvizshëm EVENT-115A.

 

Performanca
Diapazoni i frekuencës (-10 dB) 76 Hz – 19 kHz
Mbulimi horizontal (-6 dB) 100º
Mbulimi Vertikal  E pershtatur
Kulmi maksimal SPL në 1 m 131 dB
Elektronika dhe lidhësit
Fuqia nominale e përforcuesit (e vazhdueshme) 400 W
Fuqia nominale e përforcuesit (kulmi) 800 W
Lloji i hyrjes  I balancuar
Impeadance e hyrjes 20 koh
Ndjeshmëria e hyrjes 6.2 V (+18 dBu)
Lidhës i hyrjes së sinjalit audio 1 x Femër XLR
Lapsi i sinjalit audio përmes lidhësit 1 x Mashkull XLR
Fuqia e konektorit të hyrjes ACCON NAC3MPA
Fuqia e konektorit të daljes ACCON NAC3MPB
Diapazoni i funksionimit 90-127 / 180-250 VAC
Vizatimi aktual 115 V 1.6 A
Vizatimi aktual 230 V 0.8 A
Mbyllje
Ndërtimi i mbylljes  Polipropileni
Gjeometria e mbylljes Trapezoidale
Ngjyra e zezë
Përmasat  225 x 480 x 485 mm
8,9 x 18,9 x 19,1 in
Pesha neto 16,5 kg (36,4 lb)

SHOPPING CART

close