Altoparlant pasiv ACTION-512

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Altoparlant pasiv ACTION-512

PERSHKRIMI:

ACTION-512 është një sistem pasiv i projektuar për të ofruar një zgjidhje shumë të zhdërvjellët, nga instalimet fikse te aplikacioni i njohur portabël PA. 
Briri i tij i rrotullueshëm me shpërndarje 90º x 60º do të thotë që mbyllja mund të përdoret horizontalisht në një instalim fiks, si një monitor skene apo edhe si mbushje e përparme.
Të gjitha sistemet janë zhvilluar të ofrojnë cilësinë më të lartë të mundshme, si për nga materialet, ashtu edhe për nga modeli i përgjithshëm i sistemit.
Në serinë ACTION-500 ne përdorim të njëjtën kompensatë thupre si sistemet tona turne për një tingull të ngushtë dhe të ngrohtë natyral që nuk gjendet askund tjetër në treg.
Për një performancë optimale afatgjatë  sistemi mund të jetë një sistem i plotë i zërit.
Kur bashkohen  përforcuesit dhe procesorët tanë me paravendosje dhe kufizues të ruajtur.
Performanca
Diapazoni i frekuencës (-10 dB) 50 Hz - 20 kHz
Mbulimi horizontal (-6 dB) 90º
Mbulimi vertikal 60º
Pengesa nominale 8 ohm
Trajtimi i energjisë RMS 300 W
Trajtimi i fuqisë maksimale 1200 W
Ndjeshmëria në bosht 1W / 1 m 96 dB SPL
Kulmi maksimal SPL në 1 m 131 dB
Përforcuesi i rekomanduar PA-1500
Procesori i rekomanduar DSP-226
Lidhëset
Lidhës i hyrjes audio 1 x folësON NL4
Lidhës i Daljes Audio 1 x folësON NL4
Mbyllja
Ndertimi Kompesat thuper
Gjeometria e mbylljes Trapezoidale
Ngjyra e zezë
Thellësia 380 mm (15,0 in)
Përmasat 620 x 380 x 380 mm
24,4 x 15,0 x 15,0 in
Pesha neto 19,0 kg (41,8 lb)


 

SHOPPING CART

close