Sobe me Dru Alfa 70 Termo

(2 customer reviews)
Alfa-Plam

59,000 Lekë

Clear

Sobe me Dru Alfa 70 Termo

Pllaka gatimi prej çeliku, ekziston mundësia e heqjes së pllakave plotësisht dhe pastrimit të plotë
Mundësia e gatimit në të gjithë sipërfaqen e pllakës
Piqni në mënyrë të barabartë në furrë
Çelës special për të hapur derën e kutisë së zjarrit në rast se doreza nxehet
Kutia e zjarrit e veshur me pllaka zjarri të zëvendësueshme, të cilat grumbullojnë nxehtësi dhe rrisin temperaturën e djegies
Rregullatori primar i furnizimit me ajër në derën e tavolinës
Rregullatori sekondar i furnizimit me ajër në brendësi të derës së kutisë së zjarrit
Furnizimi sekondar i ajrit siguron djegie më të pastër, dmth. djegie të produkteve të mëparshme të djegies jo të plotë
Dy pozicione të dyerve të furrës:
1. Dera e parë e furrës e hapur – emetim më i lartë i nxehtësisë për të ngrohur dhomën
2. Dera e furrës është e mbyllur – më pak emetim nxehtësie për të ngrohur furren
Sirtari i karburantit ndodhet në pjesën e poshtme të sobës
Dy pozicione rrjetë në sobë për funksionimin e sobës në verë dhe dimër
Lidhje e shumëfishtë me oxhakun: anash, sipërme dhe të pasme
Hapje për pastrimin e brendshëm të sobës

Fuqia -7kW
Dimensionet -700 x 600 x 850mm
Dimensionet e furres -330 x 440 x 260mm
Diametri i vazhduesit te qyngut -120mm
Vellimi i ngrohjes -117 meter kub
Siperfaqja e ngrohjes -45 meter katror
Pesha neto/bruto -110/127 kg
Shkalla e efikasitetit -74%
Klasi i energjise -A

SKU: 56459613 Category: Tags: ,
Marka

Alfa-Plam

Ngjyra

E Bardhe, Kafe

Based on 2 reviews

5.0 overall
2
0
0
0
0

Add a review

  1. Natali (verified owner)

    Very fast delivery

    Natali

  2. Rozalba (verified owner)

    Good service

    Rozalba

SHOPPING CART

close