Pasqyrë me ndriçim LED, kornizë alumini, sergjen metalik, tharës avulli, 6500K, 5 mm, 60×90 cm 224095

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

18,046 Lekë

Pasqyrë me ndriçim LED, kornizë alumini, sergjen metalik, tharës avulli, 6500K, 5 mm, 60×90 cm 224095

PERSHKRIMI:

Kjo pasqyrë i shton veçantinë ambientit të shtëpisë suaj. Në brendësi të saj është integruar ndriçimi LED I cili i shton funsionalitet kësaj pasqyre. Paketimi përfshin të gjithë elementët e nevojshëm për montim të thjeshtë dhe të shpejtë. Risia e pasqyrave ne Megatek vjen me opsionin e Tharëses së avullit, i cili ju mundeson reflektim te qarte edhe kur pasqya eshte e veshur me avull.

 • Gjerësia : 60 cm
 • Lartësia : 90 cm
 • Lloji i ndriçimit : LED
 • Tensioni : 220 V
 • Nevojitet montim : Jo
 • Përmban sergjenë : Jo
 • Mënyra e ndezjes/fikjes : Me prekje
SKU: 51999621 Category: Tags: , , , , ,

SHOPPING CART

close