Zgare Elektrike per Pjekjen e Mishit Taner

Krahasoni

3,486 Lekë

Zgare Elektrike per Pjekjen e Mishit Taner-IDE

PERSHKRIMI:

TIPARET E PRODUKTIT:
Taner Mega Size Electric Grill Barbecue 37*23cm – 1050W

Përmasat Lux të grupit të saj që ruajnë aromën, tenxhere e mrekullueshme e përforcuar me avull Alumini i shëndetshëm me gjithë trupin.
Trupi i sipërm dhe i poshtëm i aluminit.
Këmbë bakelite.
Dorezat e bakelitit.
Zona e skarës me hapje 180 gradë.

Përmbajtja e kutisë:
Grill, raft teli, tabaka vaji dhe 4 hell.
Taner Electric Grill Grill Alumini Mbuluar Grill Barbecue 37*23 cm 4 Shişli Kebab Furra.

 

SKU: 39163572 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close