Ibrik elektrik, Kooper, 1800 W, 1.8 Lt, inoks, 220-240 V 803094

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

4,886 Lekë

Ibrik elektrik, Kooper, 1800 W, 1.8 Lt, inoks, 220-240 V 803094

PERSHKRIMI:

Ngohës uji praktik dhe shumë fuksional. Me një konsum mjaft të ulët të energjisë elektrike ky ngrohës uji ka një rendiment mjaft të lartë duke e ngrohur ujin në temperatura mjaft të larta për një kohë mjaft të shkurter. Ka kapacitet 1.8 Lt dhe nje fuqi prej 1800 W. Matëriali i ibrikut ështe çelik inoks.

  • Tipi : Ibrik elektrik
  • Fuqia : 1800 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Kapaciteti : 1.8 Lt
SKU: 58759418 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close