fbpx

Luftues dhe mbrojtes bioligjik, Flortis, shishe/500 ml, per lule, bime dhe fruta 331727

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

890 Lekë

Luftues dhe mbrojtes bioligjik, Flortis, shishe/500 ml, per lule, bime dhe fruta 331727

PERSHKRIMI:

Fortifikuesi forcon rezistencën e bimës, një substancë aromatike ngjitëse, e prodhuar nga bletët nga rrëshira e pemëve, dylli dhe sekretet e tyre, të përdorura në ndërtimin e koshereve të tyre. Ekstrakt natyral i propolisit, pa aditivë ose ngjyrosje artificiale. Ka një veprim forcues antiseptik dhe mbrojtës kundër sëmundjeve të kërpudhave, morrave të bimëve dhe baktereve. Ndihmon riciklimin e plagëve të shkaktuara nga agjentët atmosferikë dhe / ose krasitjet, duke mbrojtur në të njëjtën kohë bimën nga patogjenët. Për më tepër, ajo stimulon rrënjosjen, lulëzimin, favorizon fazën e vendosjes së frutave, përmirëson prodhimin gjatë rritjes dhe i jep frut ngjyrën, shijen dhe ruajtjen. Flortis Propolis mund të përdoret në rritjen e frutave, kopshtarisë dhe kopshtarisë në çdo fazë të ciklit të prodhimit, përfshirë lulëzimin. Perdorimi: shkundni mirë përpara përdorimit dhe spërkatni bimën nga një distancë prej 40-50 cm, duke lagur në mënyrë të barabartë të gjithë sipërfaqen, duke përfshirë edhe tehun e poshtëm të gjetheve. Veprimi parandalues: trajtoni çdo 10-15 ditë, nga fillimi i lulëzimit deri para zgjedhjes së frutave. Veprim kurativ dhe mbrojtës: trajtoni kur shfaqen infektimet dhe nëse është e nevojshme përsëritni 5-15 ditë pas trajtimit të parë.

  • Lloji : I lëngshëm, gati për përdorim
  • Paketimi : Shishe/500 ml
SKU: 77838158 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close