fbpx

Farë bari, Flortis, kuti/1 kg – 40 m2, me rritje të shpejtë dhe rigjeneruese 332398

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,500 Lekë

Farë bari, Flortis, kuti/1 kg – 40 m2, me rritje të shpejtë dhe rigjeneruese 332398

PERSHKRIMI:

Krijimi i kopshtit tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë! Këtu do të gjeni të gjithë cilësinë dhe përvojën tonë të shkëlqyeshme në secilin lloj farash. Një linjë produktesh të marra duke përzier cilësitë më të mira të farave për të përmbushur të gjitha nevojat e kopshteve tuaj, sepse çdo mjedis ka karakteristika specifike për të cilat duam të jemi të kënaqur e bëjnë atë një vend unik dhe prestigjioz. Farë bari me përzierje të përshtatshme për rigjenerimin e fushave të barit të dëmtuara dhe me zgjidhje të shpejtë dhe të jashtëzakonshme. Perberja: Perennial rye-grass 100%.

  • Lloji : Rigjeneruese
  • Paketimi : Kuti/1 kg – 40 m2
  • Periudha e përdorimit : M P M Q K G SH T
SKU: 28584338 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close