Valvul kasete shkarkimi me litar “Pinar” 25181

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

518 Lekë

Valvul kasete shkarkimi me litar “Pinar” 25181

PERSHKRIMI:

Valvula ”Dost” realizon bllokimin e ujit me anë të lëvizjes së litarit.Materiali përbëres është silikon cili mundeson elasticitetin e përkuljeve për mbushjen e hapësirave,rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.Diametri i valvulës është 7 cm.Valvula‘’Dost’’ siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi për mekanizmin Pinar.

 • Lloji artikullit : Valvul kasete shkarkimi
 • Marka : Dost
 • Materiali : Polipropilen
 • Diametri (cm) : 7
 • Gjatësia e litarit (cm) : 47
 • Numri i Modelit : 04.02.04.00

SHOPPING CART

close