Unifi Lite

15,000 Lekë

Unifi Lite

PERSHKRIMI:

Versioni Botëror Duke shfaqur një dizajn ultra-kompakt, UniFi AC Lite AP ofron një kombinim me kosto-efektive të vlerës dhe performancës në një gjurmë të zvogëluar: 25% më e vogël se AP standarde UniFi.

UniFi AC Lite AP ofron teknologji MIMO njëkohësisht, me dy banda, 2×2.

SPECIFIKIMET:

Përmasat 160 x 160 x 31.45 mm
Pesha me komplete montimi 185 g (6.5 oz)
Ndërfaqja e rrjetit (1) 10/100/1000 Porti Ethernet
Rivendos butonat
Antena (2) Dual – Antena të Bandës, nga 3 dBi secila
Standardet Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac
Metoda e energjisë Fuqia pasive mbi Ethernet (24V),
(Çiftet 4, 5+; 7, 8 Kthimi)
Furnizimi me energji 24V, adaptor 0.5A Gigabit PoE
Konsumi maksimal i energjisë 6.5W
Fuqia maksimale TX
2.4 GHz
5 GHz
20 dBm
20 dBm
BSSID Deri në Katër për Radio
Mbështetja e kursimit të energjisë
Siguria pa tela WEP, WPA-PSK, WPA-Ndërmarrja (WPA / WPA2, TKIP / AES)
Certifikimet CE, FCC, IC
Montimi i murit / tavanit (të përfshira kompletet)
Temperatura e funksionimit -10 deri 70 ° C (14 deri 158 ° F)
Lagështia e punës 5 deri 95% Moskondensimi

MENAXHIMI I TRAFIKUT TV AVANCUAR:

VLAN 802.1Q
Kufizimi i avancuar i QoS për Përdoruesin
Mbështetja e izolimit të trafikut të vizitorëve
Zëri, Video, Përpjekja më e Mirë dhe Sfondi i WMM
Klientë të njëkohshëm 200+
TARIFAT E TAT DHNAVE TUP MBUPSHTETURA (Mbps)

Normat standarde të të dhënave
802.11a 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps
802.11n 6.5 Mbps në 300 Mbps (MCS0 – MCS15, HT 20/40)
802.11ac 6.5 Mbps në 867 Mbps (MCS0 – MCS9 NSS1 / 2, VHT 20/40/80)
802.11b 1, 2, 5.5, 11 Mbps
802.11g 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 54 Mbps.

 

 

Category: Tag:

SHOPPING CART

close