,

Fshesë me vakum, Fuego, 2000 W, 3 Lt, 18 kpa, 85 dB, 220-240 V 50/60 Hz 802742

Fuego

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

6,986 Lekë

Fshesë me vakum, Fuego, 2000 W, 3 Lt, 18 kpa, 85 dB, 220-240 V 50/60 Hz 802742

PERSHKRIMI:

Fshesa me Vakum Fuego është një paisje gjerësisht e perdorur, me format specifike bën të mundur pastrimin (pavarësisht nga pozicioni dhe materiali). Eshtë e përshtatur për ambiente ku është i vështirë pentrimi.

  • Fuqia : 2000 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Kapaciteti i depozitës : 3 Lt
  • Kapaciteti thithës : 18 kpa
  • Filtri : N/A
SKU: 31326362 Categories: , Tags: , , ,

SHOPPING CART

close