Trup mekanizmi kasete Multi- për kaset 3/6 litra 25161

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,484 Lekë

Trup mekanizmi kasete Multi- për kaset 36 litra 25161

PERSHKRIMI:

Mekanizmi i kasetës MULTI realizon sistemin e plotë të qarkullimit të ujit në kasetë. Trupi i mekanizmit më vete shërben si pjesë ndërrimi në rast dëmtimi. Furnizimi me ujë realizohet ne varësi të galixhantit dhe modelit të mekanizmit.Trupi i mekanizmit MULTI siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi.

 • Lloji artikullit : Trup mekanizmi kasete
 • Marka : Dost
 • Materiali : Plastikë
 • Diametri (cm) : 5.5
 • Modeli : Multi
 • Numri i Modelit : 02.05.01.00

SHOPPING CART

close