Ngrohës uji, Alpina Switzerland, 1000 W, 0.5 lt, 220-240 V 803274

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

4,186 Lekë

Ngrohës uji, Alpina Switzerland, 1000 W, 0.5 lt, 220-240 V 803274

PERSHKRIMI:

Ngohës uji praktik dhe shumë fuksional. Me një konsum mjaft të ulët të energjisë elektrike ky ngrohës uji ka një rendiment mjaft të lartë duke e ngrohur ujin në temperatura mjaft të larta për një kohë mjaft të shkurter. Ka një fuqi prej 1000 W dhe një kapacitet prej 0.5 Lt.

  • Tipi : Ngrohës uji
  • Fuqia : 1000 W
  • Tensioni : 220-240 V
  • Kapaciteti : 0.5 Lt
SKU: 12438257 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close