Trup mekanizmi kasete me air 25164

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,008 Lekë

Trup mekanizmi kasete me air 25164

PERSHKRIMI:

Mekanizmi i kasetës “Dost” realizon sistemin e plotë të qarkullimit të ujit në kasetë.Trupi i mekanizmit më vete shërben si pjesë ndërrimi në rast dëmtimi. Furnizimi me ujë realizohet ne varësi të galixhantit dhe modelit të mekanizmit.Trupi i mekanizmit ‘’Dost’’ siguron fleksibilitet dhe lehtësi montimi

 • Lloji artikullit : Trup mekanizmi kasete
 • Marka : Dost
 • Materiali : Plastikë
 • Diametri (cm) : 5.5
 • Modeli : Air
 • Numri i Modelit : 02.02.16.00

SHOPPING CART

close