Thike Kuzhine e Kuqe

Krahasoni

210 Lekë

Thike Kuzhine e Kuqe-IDE

PERHSKRIMI:

Thikë qëruese me këllëf praktik.

Kjo thikë kuzhine me shumë qëllime përmban një teh çeliku inox dhe përmban një mbështjellës mbrojtës për ruajtje të sigurt kur nuk përdoret.

Madhësia e tehut: 10 cm.
Madhësia e thikës: 20 cm.

 

SKU: 34861195 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close