Tostier Sokany KT-212

4,550 Lekë

Tostier Sokany KT-212-UD

PERSHKRIMI:

Mëngjesi shpesh është i disponuar për ditën, dhe një mëngjes i mirë është një nga arsyet e mirëqenies.

Tosteri SOKANY KT-212 është thjesht i pazëvendësueshëm në mëngjes për ata që nxitojnë dhe nuk janë në gjendje të përgatisin mëngjesin shpejt.

Skuqja e bukës në një tigan në mëngjes nuk është përvoja më e këndshme, kështu që Tosteri do të plotësojë në mënyrë të përkryer pajisjet e vogla shtëpiake në kuzhinë dhe do t’ju kënaqë me dolli të shkëlqyeshëm çdo mëngjes.

Tosteri SOKANY KT-212 ka një trup të izoluar termikisht të bërë nga një kombinim i plastikës së qëndrueshme dhe çelikut inox.

Tosteri është i pajisur me një rregullator që ju lejon të zgjidhni shkallën e kërkuar të ngjyrosjes sipas preferencave dhe shijeve tuaja.
Nëse preferoni ta ruani bukën tuaj në frigorifer, dolli ka funksionin e shkrirjes dhe të thekurit të bukës së ngrirë.
Për pastrim të lehtë, ka një tabaka me thërrime rrëshqitëse në fund të thotë dolli.

Fuqia: 800W.
Numri i degëve: 2.
Numri i dolli: 2.
Lloji i kontrollit: mekanik.
Rregullimi i shkallës Browning: po, 7 pozicione.
Butoni i anulimit: po.
Funksioni i shkrirjes: po.
Funksioni i ngrohjes: po.
Trupi i izoluar termikisht: po.
Tabaka me thërrime: po.
Materiali i trupit: metali, plastika.
Përmasat: 16 x 26 x 18 cm.
Gjatësia e kordonit: 75 cm.
Pesha: 1.5 kg.

 

SKU: 34431793 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close