fbpx

Thuja v.14 h.50 332268

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

500 Lekë

Thuja v.14 h.50 332268

PERSHKRIMI:

Thuja eshte nje bime teper e vecante me gjelbrim te perhershem. Ajo është një halore e mbjellë zakonisht si pjesë e një mbrojtjeje, dhe shpesh vendoset në fillim të vjeshtës, por gjithashtu mund të mbillet deri në mars ose prill për sa kohë që nuk ngrin. Kur blihet në vazo, një thuja mund të mbillet në tokë pothuajse gjatë gjithë vitit, përveç kur ngrin. Thuja pëlqen ekspozimin e plotë në diell ose hijen e pjesës, thuja përballet mirë me çdo lloj toke. Pas mbjelljes, ju gjithashtu mund të vendosni ashkla barvrasese ne këmbën e pemës në mënyrë që të shmangni që barërat e këqija ta grumbullojnë atë nga poshtë, por edhe për të mbrojtur rrënjët nga i ftohti. Në të dy rastet, ashklat (lëvoret e pishes) është më i përshtatshmi, por çdo ashkel barvrasese tjetër gjithashtu do të luajë pjesën e mirë.

 • Emri shkencor : Thuja
 • Ambienti : Të jashtëm
 • Temperatura : Nuk ka kerkesa
 • Ujitja : Mesatare
 • Terreni : Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
 • Ushqyesit : Ushqyes universal, i lëngshem ose granular
SKU: 26596717 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close