Pilete + sifon vaske 21974

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

890 Lekë

Pilete + sifon vaske 21974

PERSHKRIMI:

Pileta e vaskës ‘L’acquario”përbëhet nga një strukturë me kapak të kromuar dhe sifon polipropilen.Shkarkimi I filetuar ka permasën 1-1/2. Pileta është e përshtatshme për vaskë dushi ndërsa fllanxha është 40mm.Pileta e vaskës ‘L’acquario” me sifonin fleksibë është e thjeshtë për tu fiksuar

 • Lloji artikullit : Piletë+sifon për vaskë
 • Marka : L’acquario
 • Materiali : Polipropilen (PP)
 • Diametri jashtem : 7 cm
 • Gjatesia (cm) : 9
 • Perdorimi : Për vaskë
Pilete sifon vaske 21974

SHOPPING CART

close