Piletë, CLASSIC SMART, 15×15 cm, ø 40 mm, inoks 224444

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

966 Lekë

Piletë, CLASSIC SMART, 15×15 cm, ø 40 mm, inoks 224444

PERSHKRIMI:

Piletat janë elementë modernë për hapësirat e brendshme të tualetit, saunës apo ambjenteve të tjera të relaksit. Avantazhi I këtyre piletave ka të bejë me lehtësinë në instalim, mirëmbajtje dhe përdorimin në zonat e pa pengesa. Materiali përbërës në pjesën e poshtme është polipropilen ndërsa zgara e sipërme është inoks 304.

  • Gjatësia : 15 cm
  • Gjerësia : 15 cm
  • Shkarkim : ø 40 mm
  • Materiali : Inox
  • Kapaciteti mbajtës : 300 kg

SHOPPING CART

close