Pasqyre me LED 80X40 cm, ndezja/fikja me prekje 220817

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

14,550 Lekë

Pasqyre me LED 80X40 cm, ndezja/fikja me prekje 220817

PERSHKRIMI:

Kjo pasqyrë pa kornizë i shton veçantinë ambientit të shtëpisë suaj. Në brendësi të saj është integruar ndriçimi LED I cili i shton funsionalitet kësaj pasqyre. Paketimi përfshin të gjithë elementët e nevojshëm për montim të thjeshtë dhe të shpejtë.

  • Gjerësia (cm) : 80
  • Gjatësia (cm) : 40
  • Përfshihet ndriçimi : Po
  • Nevoitet montim : Po

Pasqyre me LED 80X40 cm ndezjafikja me prekje 220817 1 Pasqyre me LED 80X40 cm ndezjafikja me prekje 220817 2

SHOPPING CART

close