Pasqyre me kornize 134x174mm. 28531

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

490 Lekë

Pasqyre me kornize 134x174mm. 28531

PERSHKRIMI:

Pasqyra Eliplast është një pasqyrë e këndshme, me kornize që i shton veçantinë ambientit të shtëpisë suaj.Korniza e pasqyrës,PVC ,ka elementet e një dizenjoje elegante , të cilat kombinohen më së miri me formën e saj.Paketimi përfshin të gjithë elementët e nevojshëm për montim të thjeshtë dhe të shpejtë.

  • Lloji artikullit : Pasqyre
  • Materiali : Kornize PVC
  • Marka : Eliplast
  • Përmasa : 134x174mm.
  • Numri i Modelit : 661/1

Pasqyre me kornize 134x174mm. 28531 2 Pasqyre me kornize 134x174mm. 28531 1

SHOPPING CART

close