Pasqyrë, 100×70 cm, strukturë MDF, N15 24885

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

11,590 Lekë

Pasqyrë, 100×70 cm, strukturë MDF, N15 24885

PERSHKRIMI:

Një pasqyrë e këndshme nga DECORAMICA që i shton veçantinë ambientit të shtëpisë suaj. Pasqyra është e pajisur me sergjenë të cilat i shtojnë funksionalitetin. Paketimi përfshin të gjithë elementët e nevojshëm për montim të thjeshtë dhe të shpejtë.

  • Gjerësia : 100cm
  • Thellësia : 13cm
  • Lartësia : 70cm
  • Materiali : MDF
Pasqyre 100x70 cm strukture MDF N15 24885 1 Pasqyre 100x70 cm strukture MDF N15 24885 2 Pasqyre 100x70 cm strukture MDF N15 24885 3

SHOPPING CART

close