Mbyllës vaske, 120×140 cm, xham transparent dhe 5 mm xham 23280

13,500 Lekë

Mbyllës vaske, 120×140 cm, xham transparent dhe 5 mm xham 23280

PERSHKRIMI:

Mbyllësi i vaskës BOBBLE SOAP ka një stil sofistikuar që shton elegancën në dekorin e tualetit tuaj. Ky mbyllës përbëhet nga panele me xham të tempëruar i cili është katër deri në pesë herë më i fortë se sa xhami standard. Korniza prej alumini siguron qëndrueshmërinë e strukturës dhe është e lehtë për t’u montuar. Xhami transparent ofron një atmosferë të freskët dhe të pastër.

  • Lloji artikullit : Mbyllës Vaske
  • Marka : Bobble Soap
  • Materiali : Xham I temperuar
  • Gjatesia (cm) : 140
  • Gjerësia (cm) : 120
  • Trashësia : 0.5 cm
  • Ngjyra : Transparent

Mbylles vaske 3 Mbylles vaske 4

SHOPPING CART

close