fbpx

Mashe Automatike Pa Kabull DSP-20133

5,500 Lekë

Mashe Automatike Pa Kabull DSP-20133-UD

PERSHKRIMI:

DSP 20133 Mashe Automatike pa kabllo..
Furçë elektrike për flokët DSP 20133 me bateri litium-jon të integruar me kapacitet të lartë.
Krehër elektrik ka një mënyrë të funksionimit pa tel.
Përbërja e aliazhit metalik siguron ngrohjen e tij të shpejtë.
Pllaka qeramike ka një diametër prej 19 mm dhe ju lejon të bëni kaçurrela flokët tuaj, duke i dhënë asaj pamjen sa më afër natyrore që të jetë e juaja.

Karakteristikat:
Bateri e integruar me kapacitet të lartë litium-jon, duke mundësuar funksionimin pa Kabull.
Filmi i ri i aliazhit metalik për ngrohje të shpejtë prej 19mm.
Darë qeramike, duke i bërë flokët kaçurrela në mënyrë natyrale.
Tre mënyra të temperaturës: 160 ° C, 180 ° C dhe 200 ° C.
Ekran LCD i personalizuar për ekran inteligjent.
Kontroll inteligjent i temperaturës dhe kujtesë për ngrohjen.
Izolimi për të mbajtur tubin e ngrohjes të pa arritshëm dhe për të mbrojtur nga djegia.

Specifikimet:
Numri i modelit: DSP 20133.
Tensioni: DC 5V 1500mA.
Tensioni i baterisë 3.7V.
Mënyrat e ngrohjes 5200mAh: 160 ° C, 180 ° C dhe 200 ° C.
Rezistent ndaj mbinxehjes.
E strukturuar me ekran LCD.
Me kontroll inteligjent të temperaturës dhe ngrohje.
Rrotullimi i hundës: po.
Lloji i termostatit: hapi.
Numri i mënyrave të temperaturës: 3.
Funksioni i kujtesës: po.
Ekrani: po.
Drita e pasme e ekranit: po.
Treguesi i funksionimit: po.
Treguesi i ngrohjes: po.
Mbrojtje nga mbinxehja:Po
Funksioni i ngrohjes së shpejtë.

 

 

SKU: 74748255 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close