fbpx

Lule Sheflera v.24 h.80 331789

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

5,950 Lekë

Lule Sheflera v.24 h.80 331789

PERSHKRIMI:

Schefflera actinophylla, i njohur zakonisht si pemë ombrellë. Ajo është rritur gjerësisht në klimat e butë si një lule per ambiente te brendshme. Brenda shtëpisë zakonisht shihet si rritje normale. Ajo përmban gjethe lë të ndritshme të gjelbra të përbërë ne nje dege (7-16 fletëpalosje). Në çdo fletë, fletëpalosjet eliptike të ovate rrezatojnë nga jashtë në një mënyrë të ngjashme me ombrellën. Lulëzimi përbëhet nga lule të vogla të kuqe në umbels kompakt që shfaqen në gjeth të gjata që rrezatojnë si tentakulat e një oktapod, kështu që emri shtesë i përbashkët i pemës së oktapodit.Megjithatë, lule dhe fruta shfaqen rrallë në bimët të brendshme.

  • Emri shkencor : Schefflera
  • Ekspozimi : Eshte bime e ambjenteve te jashteme
  • Ujitja : Terreni mbahet I lagur por duhet te evitohen ujitjet e teperta ne dimer.
  • Terreni : Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
  • Ushqyesit – NPK : Gjate periudhes se rritjes, bima ushqehet cdo jave me pleh specifik
SKU: 87949526 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close