fbpx

Lule Amaryllus hippeastrums solomon v.14 334471

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

700 Lekë

Lule Amaryllus hippeastrums solomon v.14 334471

PERSHKRIMI:

Çdo bime amaryllis është një amaryllis jo-lulëzim disa herë. Për të kuptuar se kur është normale të mos shohësh lule në bimët e amaryllis, të duhet një kuptim themelor i jetës së kopshtit të një bulb amaryllis. Kur mbillni për herë të parë një bulb amaryllis, ajo nuk ka lule ose gjethe. Eshte thjesht një bulb, por ka potencial për gjëra të shkëlqyera brenda veshjes së saj me letra. Mbillni një të re në një vazo të ngushtë me përzierje dhe vetëm pak tokë vazo në pjesën e poshtme. Ujiteni mirë. Pas disa javësh, një kërcell i trashë lule do të dalë, i ndjekur nga gjethet e sheshta. Sapo lulja të fillojë të lulëzojë, ajo mund të vazhdojë të lulëzojë për shtatë javë ose më gjatë.

 • Emri shkencor : Amaryllus hippeastrums solomon
 • Ambienti : Të jashtëm
 • Temperatura : Dritë e bollshme
 • Ujitja : Toka pothuasje te thahet midis ujitjeve
 • Terreni : Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
 • Ushqyesit : Ushqyes universal, i lëngshem ose granular
SKU: 68161143 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close