Luftues dhe mbrojtes bioligjik, Flortis, shishe/500 ml, per lule, bime dhe fruta 331728

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

850 Lekë

Luftues dhe mbrojtes bioligjik, Flortis, shishe/500 ml, per lule, bime dhe fruta 331728

PERSHKRIMI:

Vaj Liri, lejohet në bujqësi organike eshtë një vaj vegjetal Liri i varur nga shtypja e ftohtë e farave të Linum usitatissimus, një specie e familjes së Linaceae, e tharë më parë ose e pjekur. Vaji i linit ndihmon për të përmirësuar dhe forcuar mbrojtjen natyrore të bimëve (veprim forcues) kundër insekteve dhe insekteve në shkallë. Përzier me produkte me bazë bakri mundëson uljen e dozimit me 25-30% pasi lejon të rritet madhësia mesatare e pikave të spërkatura, të ulet shpejtësia e avullimit dhe të rritet sipërfaqja e kontaktit. Vaji i lirit mund të përdoret në rritjen e frutave, kopshtarisë. Perdorimi: shkundni mirë përpara përdorimit dhe spërkatni bimën nga një distancë prej 40-50 cm, duke lagur në mënyrë të barabartë të gjithë sipërfaqen, duke përfshirë edhe tehun e poshtëm të gjetheve. Veprimi parandalues: trajtoni çdo 10-15 ditë, nga fillimi i lulëzimit deri para zgjedhjes së frutave. Veprim kurativ dhe mbrojtës: trajtoni kur shfaqen infektimet dhe nëse është e nevojshme përsëritni 5-15 ditë pas trajtimit të parë.

Luftues dhe mbrojtes bioligjik Flortis shishe 500 ml per lule bime dhe fruta 331728

SHOPPING CART

close