Lodra Per Femije Treni Nino Clementon

5,040 Lekë

Lodra Per Femije Treni Nino Clementon P-B

PERSHKRIMI:

Një tren shumëngjyrësh  i shumë menduar  për të vegjlit  që fërshëllenë drejt argëtimit

Një tren dhe një qendër aktiviteti me shumë çelësa dhe aktivitete mekanike që ndihmojnë fëmijën tuaj  për të zbuluar

shkronjat, numrat, format dhe ngjyrat e para

Drita e përparme është një dritë LED që ndizet pas tingujve të trenit; duke shtypur oxhakun, rrotulla në anën kthehet

Duke lëvizur trenin, fëmija do të jetë në gjendje të dëgjojë shumë tinguj, muzikë dhe këngë.

Mosha e Pershtatshme : 9 muajsh+

SKU: 96645616 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close