Kendore bashkuese profili kabine (1 set = 2 cope) 220732

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

300 Lekë

Kendore bashkuese profili kabine (1 set = 2 cope) 220732

PERSHKRIMI:

Projektuar për të mbajtur te palevizshem dhe te qendrueshem korrnizen e kabines se dushit ku ne te cilen do te vendosen dyert prej xhami.

  • Njesia : Paketim
  • Sasia e paketimit : 2
  • Ngjyra : Shkelqim
  • Materiali : Plastik
Kendore bashkuese profili kabine 1 Kendore bashkuese profili kabine 2

SHOPPING CART

close