Kasete plastike per Wc-LIV-klasik 195653 28128

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

3,766 Lekë

Kasete plastike per Wc-LIV-klasik 195653 28128

PERSHKRIMI:

Kaseta plastike Klasik nga Liv ka një sistem shkarkimi inteligjent I cili mundëson rregullimin e vëllimit të ujit 6-9 L .Rubineti I mbushjes operon me një system kundra zhurmës.Rezervuari është I izoluar kundër kondensimit .Materiali prej plastike (PS) është rezistent ndaj zverdhjeve, gërvishtjeve dhe detergjentëve.Paketimi përmban aksesorë dhe udhëzime për montimin.

 • Lloji artikullit : Kasetë WC-je plastike
 • Marka : Liv
 • Materiali : Plastikë (PS)
 • Shkarkimi i ujit (L) : 6-9 L
 • Presioni : 0.1-10 bar
 • Temperatura : Max:25 ° C.
 • Tipi : Klasik
 • Numri i Modelit : 195653

SHOPPING CART

close